Cupcake
Ingredienser:
3 DL vetemjöl
2 DL socker
2 TSK bakpulvet
2 TSK vaniljsocker
50 G margarin
2 DL vatten eller mjölk
Glasyr:
3 DLVatten
3 DL Florsocker
2 ml Vatten
Karamelfärg
Sätt på ugnen på 175°
Blanda de torra ingredienser i en bunke. Smält margarinet
och häll i vatten/mjölk. Häll vätskan i bunken med de torra ingredienserna.
Blanda.
och häll i vatten/mjölk. Häll vätskan i bunken med de torra ingredienserna.
Blanda.
Häll smeten i formar och ställ in i ugnen i ca 30
min.
min.
Glasyren:
Blanda vattnet och florsockter till det blir en bra
konsistens. Blanda i karamerfärjen.
konsistens. Blanda i karamerfärjen.
När muffinsen har kommit ut ur ugnen, låt dom svara. När
dom har svalnat, häll på glasyren och sedan (om man vill) strössel.
dom har svalnat, häll på glasyren och sedan (om man vill) strössel.
Låt glassyren stenna innan du äter dom. (om mer glassyr
behövs så är det bara att blanda ny!)
behövs så är det bara att blanda ny!)